Gastenboek Villa Suzanna Curacao

Reactie plaatsen

Reacties

Leopold en Threes
een maand geleden

we hebben 3 maanden in Ocean Blue gewoond en we hebben genoten! Niet in de minste plaats door het warme contact met Corinne en Peter, de perfecte gastvrouw en gastheer!
Prachtige tuin, heerlijk zwembad, kortom, genieten!
Gezien de ligging in Julianadorp is een auto wel aan te raden. Corinne en Peter, hartelijk dank voor jullie enorme bijdrage aan ons woongenot op Curacao!

Bart en Rosan
2 maanden geleden

Wat een toplocatie! Bij toeval op gestuit maar wat een lot uit de loterij. Wij verbleven in Ocean Aqua, maar komen zeker terug om ook in één van de andere twee appartementen te verblujven. De centrale ligging, de tropische tuin, het zwembad maar bovenal de gastvrijheid van Corine en Peter. Zij zijn meer dan gastvrouw/gastheer, zij denken mee, reageren snel op vragen én geven super leuke tips. Je voelt je een soort van familie! Zo werden we 1e kerstdag uitgenodigd voor het kerstontbijt bij hen op het terras. Dronken we samen champagne in het zwembad en namen ze ons mee op een geweldige hike van Kokomo Beach naar St. Michielsbaai. Het is niet de vraag óf we nog een keer naar Villa Suzanna gaan, het is de vraag wanneer. Net een paar dagen weer in Nederland maar nu al heimwee!

Joep en Lies
2 maanden geleden

Wat een heerlijk verblijf. Zowel de tuin als ons appartement liet niets te wensen over! En dan hebben we het nog niet over het grote zwembad gehad: daar kun je echt baantjes in trekken!
We waren er met Kerst en op eerste kerstdag hebben Peter en Corine een uitgebreid ontbijt verzorgd. Wat zijn deze mensen gastvrij! Daarnaast staan ze altijd klaar voor advies over het eiland. Of organiseren ze een wandeling. Aanrader dus!

Aad & Brenda
2 maanden geleden

Wij zijn in oktober volledig geëmigreerd naar curaçao,. De 1e 2 weken hebben wij mogen verblijven bij villa Suzanna App. Red.
Bij aankomst een heel warm welkom door Peter en Corinne, ze hebben ons rond geleid, en er stond een heerlijk wijntje/biertje klaar.
Het was een fijne tijd, mooi zwembad met een prachtige omheinde tuin. zelfs vuurvliegjes voor het eerst kunnen bewonderen . Appartement is van alle gemakken voorzien. Schoon en netjes.
Ondanks dat we veel moesten regelen en doen, hebben we van de tijd die we er waren genoten.
Villa Suzanna ligt centraal, supermarkten, winkels liggen op goeie afstand en het is een rustige omgeving.
Corinne en Peter zijn hele lieve warme mensen, waar je ook een gezellig praatje mee kan hebben.
macha danki dat we bij jullie mochten verblijven.
liefs Aad en Brenda

Brigitte Veraart
3 maanden geleden

Wat heb ik een heerlijk tijd gehad bij jullie! Twee maanden lang was 'Blue Curaçao' mijn onderkomen en het voelde altijd goed. Leuke gesprekken gevoerd met jullie, Corine & Peter en ook met de andere gasten, baantjes gezwommen in het zwembad, geborreld aan/in het zwembad, boeken gelezen in de schaduw en genoten van al het moois in de tuin. Astrid die elke week zorgde voor een schoon appartement. En niet te vergeten Coco de kat, die mij vaak opwachtte als ik thuis kwam zodat ik hem kon vertroetelen. Met andere woorden; Corine & Peter hebben een pareltje weten te creëren op het mooie Curaçao. Mashi danki!

Joyce Melissa Jonk
3 maanden geleden

Heel fijn long term verblijf gehad van twee maanden. Alles was aanwezig in de studio en het zwembad en de tuin zijn echt paradijselijk. Locatie is super centraal met de supermarkt om de hoek. Leuk dat er ook strand bbq’s en ochtend wandelingen worden georganiseerd voor gasten. Echt een aanrader! C en P, Masha danki!

Hans / Astrid Hendriks
4 maanden geleden

Dank aan Corinne en Peter, alle kolibries, leguanen en hagedissen, voor het machtig mooie verblijf op Curaçao. De villa waar "Suzanne" ooit gewoont heeft: Villa Suzanne. Caribbean Red....een ruim en mooi onderkomen om te verblijven voor dagen, weken of maanden. Corine en Peter doen hun best om het verblijf prima te doen verlopen. Info, gezelligheid en gastvrijheid vinden hun ook belangrijk. Mooi om dit alles ook te hebben ervaren afgelopen vakantie.
Als we weer naar Curaçao gaan weet ik zeker waar we weer willen logeren : bon bini, dia, tardi en nochi. Corine en Peter: Danki. Jullie zijn Dushi's

Piet Dekker
5 maanden geleden

Ook wil ik graag een compliment maken aan Astrid, die alles schoon maakt en houdt. Heel veel respect voor haar! Zij werkt al 49 jaar bij Villa Suzanne!! Is 76 jaar jong en vliegt als een jonge dartel alle appartementjes door, doet de was, geeft de planten water. WoW! Wat een topper is zij! Complimenten!

Piet Dekker
5 maanden geleden

Lieve Corine en Peter,

Wat een fantastische plek hebben jullie toch, super! Maar wat nog belangrijker is: jullie zijn spontaan, gezellig en reageren snel op onze berichtjes, vragen. Kortom de ideale verhuurders. Ik heb hier bijna 3 weken echt genoten van alles: de privacy, de tuin, het zwembad, de bbq en bovenal het mooie huisje RED! Fantastisch gewoonweg. Ik zou hier zeker weer terug komen. Dank voor alles. Piet

Phael
6 maanden geleden

My family and i had a really great weekend! Thank you for this amazing place! Love it!

Adres:

Villa Suzanna Curaçao
St. Michielsweg 21
Julianadorp, Curaçao,

Nederlandse Antillen

M: (+5999) 5252848
E: info@villasuzanna.nl