Gastenboek Villa Suzanna Curacao

Reactie plaatsen

Reacties

Jan Harttekamp
2 maanden geleden

Dag Corine,
Bedankt voor ons verblijf in jouw mooie onderkomen. Heerlijk genoten van het heerlijke en schone zwembad. Vanuit jouw huis zit je overal redelijk dichtbij en vindt je snel de bekende stranden.

Frank en Hein
3 maanden geleden

Wat een geweldige locatie! De ligging is heel centraal ten opzichte van het vliegveld, stad en de mooie stranden. De tropische tuin met het zwembad heeft een mooie sfeer. En we hebben genoten van de gastvrijheid van Corine en Peter. Het was een top vakantie!! We komen zeker terug.

Frauke
3 maanden geleden

Terug van 2 weken Curaçao. Wij hebben genoten van jullie tropische tuin met zwembad. Vuurvliegjes, leguanen, fluitkikkers, oranje troepiaal, naaktoogduif...geweldig om te zien en te horen in jullie mooie tuin. Centrale ligging met een supermarkt bijna om de hoek. Onze verblijf bij Villa Suzanna is zeker voor herhaling vatbaar.

Leopold en Threes
5 maanden geleden

we hebben 3 maanden in Ocean Blue gewoond en we hebben genoten! Niet in de minste plaats door het warme contact met Corinne en Peter, de perfecte gastvrouw en gastheer!
Prachtige tuin, heerlijk zwembad, kortom, genieten!
Gezien de ligging in Julianadorp is een auto wel aan te raden. Corinne en Peter, hartelijk dank voor jullie enorme bijdrage aan ons woongenot op Curacao!

Bart en Rosan
6 maanden geleden

Wat een toplocatie! Bij toeval op gestuit maar wat een lot uit de loterij. Wij verbleven in Ocean Aqua, maar komen zeker terug om ook in één van de andere twee appartementen te verblujven. De centrale ligging, de tropische tuin, het zwembad maar bovenal de gastvrijheid van Corine en Peter. Zij zijn meer dan gastvrouw/gastheer, zij denken mee, reageren snel op vragen én geven super leuke tips. Je voelt je een soort van familie! Zo werden we 1e kerstdag uitgenodigd voor het kerstontbijt bij hen op het terras. Dronken we samen champagne in het zwembad en namen ze ons mee op een geweldige hike van Kokomo Beach naar St. Michielsbaai. Het is niet de vraag óf we nog een keer naar Villa Suzanna gaan, het is de vraag wanneer. Net een paar dagen weer in Nederland maar nu al heimwee!

Joep en Lies
6 maanden geleden

Wat een heerlijk verblijf. Zowel de tuin als ons appartement liet niets te wensen over! En dan hebben we het nog niet over het grote zwembad gehad: daar kun je echt baantjes in trekken!
We waren er met Kerst en op eerste kerstdag hebben Peter en Corine een uitgebreid ontbijt verzorgd. Wat zijn deze mensen gastvrij! Daarnaast staan ze altijd klaar voor advies over het eiland. Of organiseren ze een wandeling. Aanrader dus!

Aad & Brenda
6 maanden geleden

Wij zijn in oktober volledig geëmigreerd naar curaçao,. De 1e 2 weken hebben wij mogen verblijven bij villa Suzanna App. Red.
Bij aankomst een heel warm welkom door Peter en Corinne, ze hebben ons rond geleid, en er stond een heerlijk wijntje/biertje klaar.
Het was een fijne tijd, mooi zwembad met een prachtige omheinde tuin. zelfs vuurvliegjes voor het eerst kunnen bewonderen . Appartement is van alle gemakken voorzien. Schoon en netjes.
Ondanks dat we veel moesten regelen en doen, hebben we van de tijd die we er waren genoten.
Villa Suzanna ligt centraal, supermarkten, winkels liggen op goeie afstand en het is een rustige omgeving.
Corinne en Peter zijn hele lieve warme mensen, waar je ook een gezellig praatje mee kan hebben.
macha danki dat we bij jullie mochten verblijven.
liefs Aad en Brenda

Brigitte Veraart
7 maanden geleden

Wat heb ik een heerlijk tijd gehad bij jullie! Twee maanden lang was 'Blue Curaçao' mijn onderkomen en het voelde altijd goed. Leuke gesprekken gevoerd met jullie, Corine & Peter en ook met de andere gasten, baantjes gezwommen in het zwembad, geborreld aan/in het zwembad, boeken gelezen in de schaduw en genoten van al het moois in de tuin. Astrid die elke week zorgde voor een schoon appartement. En niet te vergeten Coco de kat, die mij vaak opwachtte als ik thuis kwam zodat ik hem kon vertroetelen. Met andere woorden; Corine & Peter hebben een pareltje weten te creëren op het mooie Curaçao. Mashi danki!

Adres:

Villa Suzanna Curaçao
St. Michielsweg 21
Julianadorp, Curaçao,

Nederlandse Antillen

M: (+5999) 5252848
E: info@villasuzanna.nl