Algemene voorwaarden en Huisregels

Door het aanvaarden van de huurovereenkomst verbindt de huurder zich aan onderstaande algemene voorwaarden en huisregels.


Algemeen

Bij Villa Suzanna Curaçao, kunt u vanaf vier nachten boeken.

Na ontvangst van uw reservering sturen wij u per email een bevestiging en een factuur voor de gehele huurperiode van het appartement/ kamer, inclusief 7% toeristenbelasting (OB). Wij vragen u binnen twee weken, na de factuurdatum, een aanbetaling te voldoen van 30% . Uw reservering is definitief zodra wij uw aanbetaling ontvangen hebben. Het resterende bedrag vragen we uiterlijk zes weken voor aankomst over te maken. De afschrijving van het aanbetalingsbedrag van uw bankrekening is uw bevestiging van betaling. Met het voldoen van de aanbetaling bevestigt u met de hieronder afgedrukte voorwaarden akkoord te gaan en is er sprake van een definitieve overeenkomst tussen huurder (de gast) en verhuurder (Villa Suzanna Curaçao). Bij uitblijven van de aanbetaling binnen twee weken behouden wij ons het recht het appartement/ de kamer opnieuw vrij te geven voor verhuur. Betalingen kunnen alleen per bankoverschrijving.

 

Wijzigingen en annuleringen

Wijzigingen kunnen slechts in overleg met en na schriftelijke toestemming van Villa Suzanna Curaçao worden aanvaard en kunnen extra kosten met zich meebrengen.

Bij annulering worden de volgende bedragen in rekening gebracht:

  • Bij annulering t/m 60 dagen voor aanvang van het verblijf wordt de volledige aanbetaling gerestitueerd onder inhouding van administratiekosten van € 25,- per boeking en eventuele bankkosten.

  • Bij annulering korter dan 60 dagen en langer dan 21 dagen voor aanvang van de huurperiode vervalt de aanbetaling aan Villa Suzanna Curaçao.

  • Bij annulering binnen 21 dagen of korter voor aanvang van de huurperiode, wordt de totale verblijfs- c.q. arrangementsprijs in rekening gebracht.

  • Bij voortijdig vertrek na aanvang van een gereserveerd verblijf wordt de totale verblijfs- c.q. arrangementsprijs in rekening gebracht.

 

Borg

Wij vragen een borg van € 100,- per boeking.

Mocht u bijvoorbeeld uw sleutels kwijtraken, dan worden de kosten voor het laten maken van nieuwe sleutels van de borg betaald.

 

Aankomst en vertrek

U kunt op elke dag aankomen en vertrekken. Bij aankomst kunt u uw appartement/ kamer vanaf 15:00 uur betrekken. Op de dag van vertrek dient u het appartement/ kamer uiterlijk om 11.00 uur te verlaten. Uw bagage kunt u tot vertrek bij ons in bewaring geven. Indien er geen nieuwe gasten komen voor het door u gehuurde appartement/ kamer, kunt u in overleg langer gebruik maken van het appartement/ de kamer.

 

Schoonmaak

Een eind schoonmaak van het appartement na uw verblijf is verplicht, hiervoor betaald u € 45,-. Indien u tussentijds uw appartement wil laten schoonmaken, kan dat op verzoek voor € 10,- per keer. U ontvangt wekelijks schoon beddengoed en handdoeken.

 

Schade en aansprakelijkheid

Indien er schade is aan huisraad, onderdelen van het verhuurde of zaken op het terrein van Villa Suzanna Curaçao om welke reden dan ook anders dan door slijtage, dient dit onverwijld aan de verhuurder te worden gemeld. In overleg zal voor een oplossing worden gezorgd en kunnen mogelijk kosten worden doorberekend aan huurder. Bij niet-melding zullen de kosten voor reparatie of vervanging voor rekening van de huurder komen. Villa Suzanna Curaçao aanvaard geen aansprakelijkheid voor letsel of ongeval berokkend aan gasten, ongeacht de oorzaak daarvan.

Het gebruik van het zwembad geschiedt op eigen risico, het zwembad is onbewaakt. Kinderen mogen alleen onder toezicht van de ouders gebruik maken van het zwembad. Bij het zwembad mag geen glaswerk worden gebruikt, alleen plastic bekers/ borden.

Verblijf bij Villa Suzanna Curaçao is op eigen risico. Dit betreft ook de eventuele gehuurde objecten (bijvoorbeeld een auto), in of rond de appartementen/ de kamer, het zwembad, op het terras of in de tuin.

 

Uw verblijf

De gasten wordt verzocht de voorwaarden en huisregels na te leven en eigendommen van Villa Suzanna Curaçao en andere gasten te respecteren, evenals de rust en privacy van andere gasten. Alleen de personen die op het boekingsformulier vermeld staan kunnen gebruik maken van het gehuurde appartement/ kamer. U mag zonder overleg, geen bezoek gebruik laten maken van onze faciliteiten en/of laten overnachten. Elke huurder of gast van een huurder die voor overlast zorgt naar de mening van de verhuurder of andere gasten, krijgt een formele waarschuwing. Bij een tweede overtreding kan verwijdering van het terrein volgen. Indien dit een huurder betreft, is restitutie van de huurgelden niet mogelijk.
Indien u onze regels niet naleeft, kunt u worden verzocht om het terrein te verlaten.

 

Huisdieren en roken

Huisdieren zijn niet toegestaan. Roken kunt u buiten het appartement/ kamer, binnen is roken niet toegestaan. Gebruik van verdovende middelen is op het terrein is niet toegestaan.

 

Overmacht

Indien Villa Suzanna Curaçao een reservering moet annuleren ten gevolge van overmacht, dan wordt de gedane aanbetaling niet terugbetaald. Villa Suzanna Curaçao aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor overige door de gast geleden schade, er kan geen verdere aanspraak worden gemaakt op enige vorm van vergoeding, van welke aard dan ook.

Wij raden u aan zelf een annulerings- en reis/ongevallenverzekering af te sluiten.    

 

Gastvrouw en gastheer

Als er vragen zijn tijdens uw verblijf, staan wij graag voor u klaar. De verhuurder kan zich laten vervangen door een huisbewaarder.

 

Wij wensen u een heerlijk en gezellig verblijf bij ons in Villa Suzanna Curaçao!

Adres:

Villa Suzanna Curaçao
St. Michielsweg 21
Julianadorp, Curaçao,

Nederlandse Antillen

M: (+5999) 5252848
E: info@villasuzanna.nl